Beschikbare auto-onderdelen

Bij ons sloopbedrijf Rooie Ben uit Amsterdam hebben we een groot aanbod aan beschikbare auto-onderdelen voor auto’s van allerlei merken. Wij verzorgen de sloop van beschadigde auto’s en verkopen vervolgens de bruikbare onderdelen die we uit uw voertuig halen, zodat autobedrijven of particulieren deze kunnen hergebruiken.

Beschikbare auto-onderdelen van allerlei automerken

We hebben onderdelen van verschillende automerken bij ons sloopbedrijf. Op deze pagina vindt u eenvoudig het onderdeel van het voertuig waarnaar u op zoek bent. U kan ervoor kiezen om te filteren op het merk van de auto waarvoor u op zoek bent naar beschikbare auto-onderdelen. Vervolgens kiest u het type van de auto. Er verschijnt een lijst met onderdelen die voor uw auto beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld erg gemakkelijk auto-onderdelen vinden van Mercedes.

Prijsbepaling na het testen van de onderdelen

De beschikbare auto-onderdelen die we na de demontage uit uw auto halen worden voordat ze verkocht worden op kwaliteit getest. Alles wat we over het onderdeel leren nemen we mee in de prijsbepaling van het onderdeel. Van ieder voertuig dat voor demontage naar ons gebracht wordt, bewaren we onderdelen. Zo hebben we beschikbare voorbumpers voor allerlei type auto’s.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Onze collega’s beantwoorden graag uw vragen over onze beschikbare auto-onderdelen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Een overzicht van al onze beschikbare auto-onderdelen is op onze website te vinden. Natuurlijk bent u ook welkom om de onderdelen voor uw voertuig bij ons te bekijken. Maak een afspraak door te bellen naar 020 610 65 51.