Kom naar ons bedrijf om auto-onderdelen van Mercedes te kopen

Bij ons sloopbedrijf kopen we auto’s in van het merk Mercedes die afgekeurd of beschadigd zijn. Natuurlijk zitten er in deze auto’s nog wel Mercedes-onderdelen die goed te gebruiken zijn in andere auto’s. Van deze beschikbare auto-onderdelen testen we de kwaliteit om ze vervolgens te verkopen. Uiteraard hebben we niet alleen auto-onderdelen van Mercedes in ons assortiment. We verzorgen ook de demontage van andere Europese auto’s. Deze onderdelen verkopen wij zodat u uw auto kan opknappen. Zo worden onze Opel auto-onderdelen erg gewaardeerd door auto-eigenaren.

kilometerteller van een auto

Maak een afspraak om bij ons langs te komen

Bekijk ons ruime aanbod aan Mercedes-onderdelen op onze website of kom langs bij onze autosloperij. Onze ervaren werknemers staan voor u klaar om u te adviseren over onze auto-onderdelen. Maak een afspraak om langs te komen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar via 020 610 65 51.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.