Ons ervaren team voert de demontage van uw auto uit

U laat het slopen van uw auto met schade uitvoeren door een ervaren team. Wij zijn een erkende organisatie met erg veel kennis in ons vak. Natuurlijk gaan, na de autodemontage, de onderdelen die uit de voertuigen komen niet naar de schroot. Het zou zonde zijn om deze onderdelen na het slopen van de auto niet meer te gebruiken. Bij ons sloopbedrijf zorgen onze experts ervoor dat we andere auto-eigenaren nog erg blij mee kunnen maken met gereviseerde onderdelen.

Na de autodemontage van de voertuigen verzamelen wij de onderdelen

U bekijkt al onze beschikbare auto-onderdelen die we na de autodemontage van de voertuigen verzamelen eenvoudig op onze website. U kunt filteren op het merk of het kenteken van uw auto zodat u het onderdeel dat u zoekt makkelijk kan vinden. We verzorgen de autodemontage van voertuigen van over de hele wereld. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in de demontage van Amerikaanse auto’s. Onze medewerkers zijn gedreven om de autodemontage van deze voertuigen deskundig uit te voeren

kilometerteller van een auto

Maak een afspraak en laat uw auto demonteren

Kiest u voor ons bedrijf voor de autodemontage van uw voertuigen? Maak nu een afspraak om uw auto te laten demonteren. Ons bedrijf levert de beste service. Zo komen wij uw auto bij u halen indien uw auto niet meer start. Als uw auto nog kan rijden, verzoeken wij u om de auto voor de demontage naar ons te brengen. Vul ons contactformulier in om ons te laten of u hier gebruik van wilt maken.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.