Wij hebben onderdelen voor uw auto, waaronder een voorbumper

Bij ons sloopbedrijf nemen we de bruikbare onderdelen van een voorbumper van een afgekeurde auto om ze te verkopen aan particulieren en autobedrijven. Alle gebruikte onderdelen die we verkopen, werken nog goed. Het maakt ons dan ook steeds erg tevreden als we onze beschikbare auto-onderdelen verkopen zodat ze weer gebruikt worden. We hebben een groot aanbod aan onderdelen van verschillende merken voor de voorbumper van uw auto. Zo hebben we bijvoorbeeld veel auto-onderdelen van het merk Opel.

kilometerteller van een auto

Kom meer te weten over ons assortiment

Naast onze voorbumpers kunt u in ons assortiment uiteraard ook onderdelen voor achterbumpers voor uw auto kopen. Om meer te weten over ons aanbod raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag welke onderdelen we voor de voorbumper van uw auto beschikbaar hebben.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.