OVER ONS

Welkom bij Autodemontage Rooie Ben! Het juiste adres voor Amerikaanse, Japanse en Europese gebruikte (en nieuwe) auto onderdelen. Met meer dan 40 jaar ervaring is Rooie Ben een specialist op het gebied van autodemontage en een begrip in de Nederlandse en Europese autodemontagemarkt.

Rooie Ben heeft een deskundig team van specialisten in dienst met een veelzijdigheid aan kennis en ervaring van allerlei merken.

Rooie Ben heeft een nationaal en internationaal klantenbestand en een veelzijdig aanbod van Amerikaanse, Europese en Japanse modellen van de meest uiteenlopende soorten. Wij hebben altijd een grote voorraad demontage auto’s van allerlei merken en types, aangevuld door een groot assortiment motoren, automatische bakken, onderdelen, plaatwerk, accessoires, velgen, banden, schadeauto’s, occasions en nog heel veel meer.

Tevens kopen wij schade en sloopauto’s in. Ook wanneer de auto niet meer kan rijden kunnen wij deze komen ophalen, u krijgt gelijk uw vrijwaringbewijs en/of geld.

Heeft u bij het zoeken naar onderdelen hulp of advies nodig dan kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Onderdelen kunt u ophalen bij onze balie, maar ook verzenden wij onderdelen door heel Nederland.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het milieuvriendelijk recyclen van auto’s en zijn daarom ook aangesloten bij ARN, Stiba en KZD. Ook zijn wij SGS gecertificeerd en RDW erkend.