Demontage en verkoop van auto-onderdelen van Japanse auto’s

U brengt uw auto naar ons bedrijf zodat wij de demontage van uw auto kunnen regelen. Indien de auto niet meer start, kunt u deze natuurlijk niet brengen. Gelukkig komt het personeel van ons sloopbedrijf de auto graag bij u ophalen. Start uw auto nog wel? Wij verzoeken u dan uw auto bij ons af te zetten. We hebben veel ervaring met de demontage van Japanse auto’s. Als gevolg hiervan hebben we ook veel kennis van de auto-onderdelen die we van Japanse merken verkopen. Naast onderdelen van Japanse auto’s hebben we ook auto-onderdelen van Amerikaanse auto’s die we na de demontage op de markt brengen.

kilometerteller van een auto

Breng uw auto bij onze autosloperij

Kom langs bij onze autosloperij voor de demontage van uw Japanse auto’s met schade. Wilt u liever eerst meer over ons bedrijf te weten komen? Wij vertellen u graag over onze auto-onderdelen en diensten. Mail uw vragen naar info@rooieben.com. U kunt ons daarnaast ook telefonisch bereiken via 020 610 65 51.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.