Wij kopen uw auto met schade

Heeft u schade aan uw auto en rijdt u er liever niet meer op deze manier mee rond? Of moet uw auto gedemonteerd worden omdat hij total loss is verklaard? Het liefst wilt u er natuurlijk nog een leuk bedrag voor krijgen. Ons sloopbedrijf koopt de auto met schade graag van u over. Ons ervaren team haalt de auto uit elkaar en verzamelt de bruikbare onderdelen. Daarna verkopen wij deze auto-onderdelen zoals versnellingsbakken om ervoor te zorgen dat ze weer in een werkende auto terecht komen.

kilometerteller van een auto

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze aanpak als het gaat om het kopen van een auto met schade? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via info@rooieben.com. Heeft u liever meteen antwoord op uw vraag? Bel dan naar 020 610 65 51. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over onze auto-onderdelen. We hebben een ruim aanbod aan auto-onderdelen van Peugeot en andere merken.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.