Auto-onderdelen voor Amerikaanse auto’s van allerlei merken

Bij ons sloopbedrijf demonteren we Amerikaanse auto’s om vervolgens alle auto-onderdelen die nog intact zijn, te testen. Na de sloop en het testen stellen we van de Amerikaanse auto’s de bruikbare auto-onderdelen beschikbaar aan autobedrijven of auto-eigenaren. We hebben veel onderdelen van verschillende Amerikaanse automerken, waaronder het merk Jeep. Voorbeelden van andere Amerikaanse merken die we in ons assortiment hebben, zijn Ford en GMC. Bij al deze merken kan het voorkomen dat er naast losse onderdelen ook compleet intacte niet-werkende auto’s beschikbaar zijn. Dit geldt ook voor de demontage van Japanse auto’s.

Kom langs om de onderdelen te bekijken

We begrijpen dat u de auto-onderdelen die we tijdens de sloop uit Amerikaanse auto’s halen goed wilt bekijken voordat u ze aanschaft. De kwaliteit van de onderdelen verschilt erg per auto. Dat komt doordat sommige auto-onderdelen al langere tijd in de Amerikaanse auto’s gebruikt worden. Kom dus gerust bij ons langs om alle onderdelen eens te bekijken.

kilometerteller van een auto

Neem contact met ons op

Kom langs bij onze autosloperij of neem contact met ons op door te mailen naar info@rooieben.com. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 020 610 65 51. We hebben veel auto-onderdelen voor Amerikaanse auto’s in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld onderdelen voor achterbumpers. Ons personeel praat u graag bij over de aanschaf van deze onderdelen.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.