Demontage van Europese auto’s van allerlei merken

Bij ons sloopbedrijf verzorgen we de demontage van auto’s van veel verschillende Europese merken. Dit zorgt ervoor dat we een ruim assortiment aan auto-onderdelen voor Europese auto’s hebben. De onderdelen van Europese auto’s die we na demontage verzamelen, zijn erg populair. Zo verkopen we regelmatig auto-onderdelen voor het merk Peugeot. Na de demontage testen we de auto-onderdelen zodat we onze klanten goed op de hoogte kunnen stellen van de kwaliteit van het onderdeel. Daarnaast is het mogelijk om van de merken zoals Opel losse auto-onderdelen of een hele auto te kopen.

kilometerteller van een auto

Maak een afspraak en kies voor ons sloopbedrijf

Wilt u meer over ons bedrijf weten voordat u de keuze maakt om uw Europese auto voor demontage naar ons te brengen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 610 65 51. We zijn ook bereikbaar via info@rooieben.com. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht zodat we de mogelijkheden voor de demontage van uw auto kunnen bespreken.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.