Ons assortiment aan auto-onderdelen van het merk Opel

Ons assortiment aan beschikbare auto-onderdelen verschilt erg per moment. We krijgen steeds weer nieuwe auto’s binnen waar we auto-onderdelen die nog goed bruikbaar zijn uithalen. Naast auto’s van het merk Opel verzorgen wij ook de demontage van auto’s van andere Europese merken. Zo hebben we onderdelen van zeer gewaardeerde merken zoals Bentley, Audi en BMW. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan auto-onderdelen van het merk Mercedes.

kilometerteller van een auto

Plan een afspraak bij ons in

Kom langs bij ons sloopbedrijf voor auto’s om onze collectie aan auto-onderdelen van het merk Opel te bekijken. Maak een afspraak zodat wij voor een lekker bakje koffie kunnen zorgen. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Om een afspraak te maken, vult u ons contactformulier in. Daarin kunt u ook alvast aangeven naar wat voor Opel-onderdelen u op zoek bent. Zo kunnen wij ons aanbod voor uw komst alvast klaarleggen.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.