Koop uw auto-onderdelen voor Peugeot bij ons sloopbedrijf

Breng uw afgekeurde Peugeot naar ons sloopbedrijf. De prijs die we u voor de auto geven, bepalen we met u in overleg. Indien de auto niet meer start, kunnen we de auto ook bij u ophalen. Bent u juist op zoek naar auto-onderdelen voor uw eigen Peugeot? We hebben een handig overzicht van alle beschikbare auto-onderdelen van het merk op onze website staan. U filtert gemakkelijk om het juiste resultaat te vinden. Naast auto’s van het merk Peugeot demonteren we ook andere Europese auto’s, zoals van de merken Audi en Porsche.

kilometerteller van een auto

Plan een afspraak in om ons aanbod te bekijken

Vul ons contactformulier in om te weten te komen of uw gewenste Peugeot-onderdelen bij ons aanwezig zijn. Vervolgens kunt u bij ons langskomen om het onderdeel te bekijken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een auto-onderdeel voor een versnellingsbak? We hebben verschillende van dit soort auto-onderdelen voor Peugeot. Er is op onze website ook een handig overzicht te vinden van ons aanbod.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.