Laat ons uw auto slopen voor een leuke prijs

De kosten van het slopen van een auto vallen bij ons sloopbedrijf vaak erg mee. Dit komt doordat we de bruikbare auto-onderdelen die we tijdens het slopen uit uw auto halen door kunnen verkopen voor een leuke prijs. We nemen graag uw auto met schade of afgekeurde auto van u over. Ons deskundige team heeft veel kennis en ervaring in het vak. Zij gaan zorgvuldig aan de slag met de demontage van de auto en doen dit op een milieuvriendelijke manier.

kilometerteller van een auto

Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken

Ons bedrijf is staat voor u klaar voor het slopen van auto’s uit allerlei delen van de wereld, zo ook Japanse auto’s. Wij stellen het erg op prijs als u uw auto naar ons brengt, zodat wij met het slopen aan de slag kunnen gaan. Natuurlijk kan het voorkomen dat uw auto niet meer start, in dat geval kunnen wij uw auto ook ophalen. Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.