Bekijk ons aanbod aan auto-onderdelen van het merk Jeep

Bij ons sloopbedrijf voor auto’s hebben we inmiddels al veel bruikbare auto-onderdelen van het merk Jeep verzameld. We stellen deze beschikbaar zodat auto-eigenaren of autobedrijven deze onderdelen aan kunnen schaffen. U bekijkt ons aanbod eenvoudig op onze website. Van alle auto-onderdelen van het merk Jeep is er een lijst met de belangrijke informatie te vinden. Zo vindt u verschillende beschikbare achterbumperonderdelen. U kunt ervoor kiezen om de onderdelen bij ons bedrijf op te halen of om ze te laten verzenden naar uw adres in Nederland.

kilometerteller van een auto

Kom langs om onze Jeep-onderdelen te bekijken

Plan een afspraak in om onze beschikbare auto-onderdelen van het merk Jeep te bekijken. Onze ervaren medewerkers hebben veel kennis in het vak. Zij adviseren u graag over onze Jeep-onderdelen en over de onderdelen van andere Amerikaanse merken. Heeft u al een vraag over ons assortiment? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.