Vind voor uw auto geschikte achterbumperonderdelen

Heeft u met uw auto ergens tegenaan gezeten en is uw achterbumper beschadigd? Bij ons sloopbedrijf bent u aan het juiste adres om voor uw auto nieuwe achterbumperonderdelen te vinden. Wij demonteren auto’s van verschillende merken namelijk op een zorgvuldige manier. Hierbij zorgen we ervoor dat de onderdelen van de voorbumper en de achterbumper van de auto niet beschadigd raken. Zo zijn de onderdelen nog goed te gebruiken voor particulieren en autobedrijven. Zo verkopen we bijvoorbeeld gebruikte onderdelen van het merk Jeep.

kilometerteller van een auto

Vul ons contactformulier in

Neem contact met ons op om informatie op te vragen over de aanwezigheid van de achterbumperonderdelen die geschikt zijn voor uw auto. We zijn eenvoudig te bereiken via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons ook bellen via 020 610 65 51. Natuurlijk is het tijdens ons gesprek ook mogelijk om te vragen naar onze andere beschikbare auto-onderdelen.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.