Het missende auto-onderdeel voor uw versnellingsbak

U bent welkom bij ons bedrijf om onze beschikbare auto-onderdelen te bekijken. Misschien vindt u wel hét auto-onderdeel dat u nog miste om uw versnellingsbak weer goed te laten werken. We hebben veel verschillende onderdelen die bij allerlei types auto’s horen. Deze halen we uit gebruikte auto’s die we slopen voor een goede prijs. Nadat we de onderdelen testen, verkopen we ze aan bedrijven en particulieren die ze nodig hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld ook onderdelen voor de voorbumpers van auto’s. U koopt de artikelen bij ons om uw auto weer helemaal op te knappen.

kilometerteller van een auto

Vul ons contactformulier in en kom langs

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dit is uw kans om het missende auto-onderdeel van uw versnellingsbak te bekijken bij onze sloperij. Doe dit door ons contactformulier in te vullen. Het deskundige personeel van ons sloopbedrijf helpt u tijdens uw bezoek door al uw vragen te beantwoorden.

    Rooie Ben Autosloperij is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf en voert een modern en duurzame autosloperij. Tevens hebben wij de beschikking over diverse certificaten en erkenningen. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken.