USA

Rooie Ben

Auto Demontage

Amerikaanse afdeling:
T: 020-6106551
Autodemontage Rooie Ben
Over ons...

Met bijna 30 jaar ervaring is Rooie Ben een specialist op het gebied van autodemontage en een begrip in de Nederlandse en Europese autodemontagemarkt. Rooie Ben heeft een internationaal klantenbestand en een veelzijdig aanbod van Amerikaanse, Europese en Japanse modellen van de meest uiteenlopende soorten. Heeft u schade gereden, heeft u een spiegel koplamp of scherm nodig, u noemt het maar, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met klanten vanuit de Benelux, Engeland, Duitsland, Frankrijk en zelfs vanuit Spanje en Italië is Rooie Ben dé specialist voor Amerikaanse demontageauto’s en natuurlijk ook alle europese en japanse merken. Rooie Ben heeft een deskundig team van specialisten in dienst met een veelzijdigheid aan kennis en ervaring van allerlei merken. Wij hebben altijd een ruime voorraad van zo’n 1000 demontagewagens staan en zijn voorzien van een groot assortiment onderdelen, motoren, automatische bakken, plaatwerk en alles wat verder als onderdeel bij een auto hoort. Tevens kopen wij schade en sloopauto's in.

Heeft u bij het zoeken naar onderdelen hulp of advies nodig dan kunt u altijd een van onze medewerkers ter plekke om assistentie vragen. Wij helpen u graag een handje met het vinden van het juiste onderdeel en gereedschapsadvies. Ook wanneer de auto niet meer kan rijden kunnen wij deze komen ophalen, u krijgt gelijk uw vrijwaringsbewijs en/of geld. En...

... wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie!
 Openingstijden
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Zo
08:30 tot 17:30
08:30 tot 17:30
08:30 tot 17:30
08:30 tot 17:30
08:30 tot 17:30
Alleen op afspraak
Gesloten